Tips voor het krijgen van gratis producten & staaltjes

Misschien vraagt u zich af waarom bedrijven zomaar gratis producten weggeven. Welnu, daar hebben ze verschillende redenen voor. De belangrijkste reden is reclame. Door gratis producten weg te geven wil het bedrijf dat u op een leuke manier kennis maakt met hun merk of diensten. Vergelijk het maar met de proefstandjes in winkelstraten, waar kleine bekertjes van een nieuwe frisdrank of een nieuw soort koekjes uitgedeeld worden. Op internet worden er echter geen gratis hapjes en drankjes weggegeven, maar wel talloze andere leuke artikelen. Kleine artikelen, zoals staaltjes en toegangskaartjes, maar ook grote dingen. iPads, smartphones en vliegvakanties zijn geen uitzonderingen!

Een andere reden voor bedrijven om gratis producten weg te geven is om informatie over u te verkrijgen. Vaak is dit uw email-adres, zodat het bedrijf u kan benaderen met nieuwe aanbiedingen. Soms willen ze meer dingen van u weten, om hun eigen producten te verbeteren of u aanbiedingen van externe partijen te sturen. Al deze aanbiedingen komen per email bij u binnen. Als u veel aan dergelijke acties meedoet kan het daarom slim zijn om een apart emailadres aan te maken voor prijsvragen en winacties.

Meedoen aan de acties op deze pagina is gratis. Doet u daarom zo vaak mee als u zelf wilt. Lees wel altijd de voorwaarden goed door, zodat u niet voor verrassingen komt de staan. Kleine artikelen worden vaak naar alle deelnemers gestuurd. Grote prijzen worden meestal verloot onder de deelnemers. Laat u zich hierdoor niet weerhouden om mee te doen aan een acties. Misschien bent u dit keer de gelukkige!